HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Ellen Vos & Louise van de Sande Bakhuyzen (Poortgebouw WG terrein Amsterdam, 27 maart 2011)

Ellen Vos & Louise van de Sande Bakhuyzen (Poortgebouw WG terrein Amsterdam, 27 maart 2011)
Meest recente postings van totaal 1
Gebruiker Waardering Commentaar
The Dude Wat een fantastisch optreden op 27 maart 2011 in het Poortgebouw. Deze middag klopte voor de volle 100%: Zowel kwalitatief fantastische muziek als een fantastische performance als een heerlijke losse interactie met met name de kinderen in het publiek.

Wat voor muziek maken Ellen en Louise? Tja, zoals op www.ellenvos.nl te lezen is: "Naast de klassieke nummers van componisten als Bach, Mozart en Schubert brengt zij met evenveel passie composities van bijvoorbeeld Sarah Brightman, Emma Shapplin of Celine Dion. Daarbij rekent zij ook musicalnummers en moderne jazznummers tot haar repertoire."

Zelf zou ik het omschrijven als "Van alles van klassiek via jazz naar iets dat lijkt op levenslied à la Karin Bloemen." En dat met een stem en een energie! Als een wervelwind danste Ellen door de kleine ruimte in het poortgebouw, om even later heel rustig een ballade te zingen, gevolgd door een Polonaise met de kinderen uit de zaal, terwijl er moeiteloos ook nog een kleuter op haar arm zat. Dat alles heerlijk begeleid door Louise op de elektronische piano met de kleine luidspreker.

Fantastisch!

Inserted on 2011-03-28 13:06:11, last modified on 2011-03-28 13:11:31