HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Warpaint (Paradiso 19-06-2011)

Warpaint (Paradiso 19-06-2011)
Meest recente postings van totaal 1
Gebruiker Waardering Commentaar
Nomad En toch had het wel wat. Dat zou de kop kunnen zijn boven een recensie van het concert dat meidenband Warpaint uit Los Angeles op 19 juni 2011 gaf in Paradiso. Op hun vorig jaar uitgekomen album The Fool staan twee nummers die uitsteken boven de rest. Undertow is daarvan op de plaat het beste. Maar tijdens dit concert kwam dat nummer niet uit de verf.

Dat gold helaas voor de meeste nummers. De zweverige gitaren meanderden maar door, de dito sirenenzang deed deze luisteraar op een gegeven moment verlangen naar een injectie testosteron bij de dames. Van eindeloos tot oeverloos. En daar wiegden de bassiste en lead-gitariste weer met hun heupen. Twee en een half sterk nummer gedurende een set van ruim vijftig minuten is wat magertjes.

Tijdens de toegift werd het pas leuk. Het leek wel of de dames een vooropgezette planning lieten varen en dus loskwamen. Het werkte in ieder geval. Eerst kreeg de zangeres/gitariste een vol paradiso muisstuil toen zij zichzelf zonder band twee nummers lang overtuigend begeleide op haar electrische gitaar. Daarna speelden de vier samen nog drie of vier nummers waarmee ze een stuk meer overtuigden dan in de hele reguliere set.

Inserted on 2011-06-22 10:13:03, last modified on 2011-08-23 11:41:04