HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Hotel Artiem (Madrid )

Hotel Artiem (Madrid )
Meest recente postings van totaal 1
Gebruiker Waardering Commentaar
The Dude November 2016. Voor werk 2 dagen naar Madrid. De dames op het werk hadden een fijn afgetrapt hotel geregeld voor het 'officiƫle' bezoek, zoek maar op 'hotel Gran Atlanta' op deze site.

Ik had 2 dagen er achteraan geplakt en zelf snel een hotel gezocht. Zo kwam in in het warme bad dat Hotel Artiem Madrid heet. Okee, niet in het spannende gedeelte van Madrid, maar als je 5 minuten loopt zit je bij de metro.

Als je binnenkomt voelt het al goed. Prettig. Niet te hip, te kaal, te zakelijk, te.... wat dan ook. Heel fijne mensen bij de receptie. Prima stabiele en snelle WIFI.

En dan ook nog diverse dranken en broodjes en soepen ter beschikking gesteld, zonder kosten. Ik schrijf met opzet niet 'gratis', want dat klink zo all-inclusive. Nee, het wordt je echt aangeboden als een service. En dat is erg fijn als je, zoals ik, je best wilt aanpassen aan 'the Romans' als ik 'in Rome' ben, maar om 22.00 eten is toch een ding.

En zo'n fijne lounche! Fijne muziek, geen muzak.

Personeel is super aardig. (Niet onderdanig!). Misschien omdat het Portugezen en Slowaaksen waren :-). Goede tips over uitgaan.

En de buurt is een heel fijne buurt met superveel locals. Wil je uitgaan: ga dan naar Calle Hermanos de Pablo.

Inserted on 2016-11-25 18:56:21, last modified on 2016-11-27 16:01:48