HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Hache Restaurante (Madrid)

Hache Restaurante (Madrid)
Meest recente postings van totaal 1
Gebruiker Waardering Commentaar
The Dude Na een dag Retiro en Prado was ik al een tijdje op zoek naar een gezellige bar om eerst een cerveza te drinken en wat in mijn boek te lezen, om vervolgens wat tapas naar binnen te schuiven.

Ik had me niet verdiept in de straten en wijken van de stad, ging op mijn gevoel af. Ik struinde al een tijdje tussen Prado en Plaza Mayor. Veel gezellige straatjes en tenten, maar de klik was er met geen. Te druk, te leeg, te fel TL licht, te sjiek, te toeristisch..., ik weet niet waarom ik niet ergens ging zitten.

Dus liep ik verder en kwam uit bij het koninklijk paleis. Ligt heel mooi, op een heuvel en kijkt uit over de stad, naar de bergen in de verte. Supermooie zonsondergang en zo. Niet echt de plek waar ik een tent zou verwachten die niet te chique is.

En toch liep ik per ongeluk tegen Restaurante Hache aan. Heel mooi van binnen, en je voelde gelijk dat de bediening sympathiek is. Er was nog één plekje vrij (zaterdag - geen reservering): In een mooie nis met uitzicht op het paleis en de zonsondergang.

De super sympatathieke bediening gaf mij uitstekend te eten, met bijpassende wijn en dessert en alles wat je wilt. Wat een superavond. Commentaar op mijn vraag naar wat een fatsoenlijke en bijpassende wijn was 'wij hebben alleen maar goede wijn', en ik voelde dat het hier geen platte grap was maar gemeend. Het kwam allemaal uit. Een heerlijke steak met uitstekende wijn.

Groot is het niet, dus reserveren is aan te raden, als het kan.

Gegeten: 1 april 2017. Geen grap :-)

Inserted on 2017-04-02 11:59:46, last modified on 2017-05-08 11:43:11