HOME   INSCHRIJVEN   SUBSCRIBE   FAQ / INFO
Naam:
Wachtwoord:
Geef zoekwoord
  
Naar film Naar boek Naar Muziek Naar Optredens, voorstellingen Naar Eten, drinken, dansen, reizen


Arrival (Amy Adams)

Arrival (Amy Adams)
Meest recente postings van totaal 2
Gebruiker Waardering Commentaar
The Dude En ik kom uit op 5 sterren, omdat naast het verhaal de muziek ook zo mooi is. Deze film wordt beter als je hem 2 keer ziet.

Alhoewel er wat logische inconsistenties zijn: Als je de wereld redt door een Chinese generaal te vertellen wat de laatste woorden van diens vrouw op haar sterfbed waren, hoezo ben je dan anderhalf jaar later nog verrast als diezelfde Chinese generaal je gaat vertellen wat de laatste woorden van diens vrouw op haar sterfbed waren? De woorden waarvan zowel de Chinese generaal als de linguïste op dat moment weten dat je ze anderhalf jaar daarvoor nodig zal hebben om hem te overtuigen?

leuke hersenkrakers.

Anyway....

Inserted on 2019-05-03 10:50:41, last modified on 2019-05-03 10:56:59

Nomad Arrival (2016) is een onvoorspelbare science fiction-film waarin professor linguistiek (Amy Adams in een sterke rol) een team leidt dat is samengesteld uit de knapste koppen op gebied van taal en communicatie. De opdracht is contact leggen met buitenaardse wezens die een mysterieus en eigenaardige uitziende ufo op Aarde hebben neergezet. In totaal staan er zelfs 12 van die donkerkleurig ruimteschepen op even zoveel plekken verspreid over de planeet. Dit leidt tot internationale spanningen en een Derde Wereldoorlog dreigt. Dus haast is geboden. Het gedeelte waarin Adams probeert in gesprek te komen met de buitenaardsen is van hoog niveau: 5 sterren. Helaas is het deel waar de Amerikaanse overheid en het leger zich met de zaak proberen te bemoeien van een clichematigheid (machtstrijd tussen baasjes en dom wapengeklette) waar de gevorderde filmkijker al snel op uitgekeken is. Kom ik uit op 3,5 ster.

Inserted on 2017-05-02 23:54:18, last modified on 2017-06-01 04:45:57